Fethiye Gece Hayatı

Fethiye yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil yerlerinden birisidir. Burada deniz ve kum gibi en önemli şeyler birinci sınıf olarak bulunabilirken bunun yanında bir de gece hayatı devreye girer. Ve turistler sırf bu yüzden Fethiye’den asla vazgeçemezler. Özellikle de Kelebekler Vadisi, dünya çapında bir üne sahiptir.

Eğer burada kısıtlı bir zamanda tatil yapacaksanız, eve yorulup da dönebilirsiniz. Gündüzleri çevre seyahatler, deniz ve güneş, geceleri ise çok çılgın eğlencelere kendinizi mutlu ederek yorabilirsiniz. Yorulduğunuzu ancak eve döndüğünüzde anlayabilirsiniz. Yaşadığınızı hissedeceğiniz yerlerden birinden ayrılmak da hayli zor olacaktır. Fethiye gece hayatına dalmak, aslında bitmeyen bir müziği doyamadan dinlemek gibidir.

Fethiye’de Buralarda Eğlence Gerçekten Var

  • Car Cemetery Bar: Buraya gelin ve dans edin. Bir şeyler için v yine dans edin. Mekân içerde ve dışarıda olabileceğiniz bir mekân. Sokağa taşan sandalyelerde de otursanız olur, bahçeye kayan yerde de oturanız yıldızlar görünüz. İçerisi klimalı ve serin. Erken kapan kapar gerisi açık havayla da idare eder. Eğlenceli ve ucuz bir mekân arayanlara önerilir.

  • Cafe Park Teras: Sahil şeridi üzerinde canlı müzik dinleyerek eğlenmek, arada da denize şöyle bir bakmak istiyorsanız lütfen içeri girin. Fiyatlar klasik fiyatlar. Zaten içeri girerken kapıda fiyat tablosu da var. Bakın, karar verin. Fethiye gece hayatı için iyi yerler arasında burayı mutlaka görün çünkü içeride ciddi bir yetenek şarkı söylüyor ve içkiler de orijinal.
  • Lighthous Lounge & Bar: İşte çok şık mekânlardan birisi de burası. İçeride başka bir kendiniz ve Fethiye buluşacaklar. Siz sadece olanları izleyecek ve bu deneyime bayılacaksınız. Türkiye’de çok eğlenmek için burası doğru adres demeniz abartı olmayacak.
  • Revolution Night Clup: Burada her şey başkalaşıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde üzerinize yağmur ya da köpük yağabilir. Alkol sınırını aşıyorsunuz ve eğleniyorsunuz. Gayet güvenli olan mekânda rahatça tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.
  • Türkü Evi: Burada olmak, Türkiye’de tatil yapıyor olmanızın avantajlarından biridir. Çok kaliteli bir müzik dinlemek isterseniz, burayı seçebilirsiniz. Burada turistler de çok bulunuyorlar. Çünkü türkü onlar için çok sıra dışı olarak yorumlanıyor. Rakı ve çiğköfte bulabilmek de yabancı turistleri çok etkiliyor.

Fethiye’de Ne İçmelisiniz?

Fethiye gece hayatında istediğiniz herşeyi içebilirsiniz. Buraya özgü yöresel bir içki yok. Dünyanın tüm alkollü içkileri mekânlarda bulunuyor çünkü yabancı turistler Fethiye’yi çok tercih ediyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yunanistan Kültürel Özellikleri

Güney Kore'ye Vize Nasıl Alınır

Ayvalık Midilli Günübirlik Vize Nasıl Alınır