Uygun Yurtdışı Turları

Tatil firmalarının rekabetleri, yurtdışında tatil yapma talebinin fazlaca olmasından dolayı artık yurtdışı turları ile oldukça ekonomik ve her bütçeye uygun hale gelmiştir. Bu uygun yurtdışı turları belirli seçenekler doğrultusunda kendi aralarında belli bir kategoriye ayrılmıştır. Bunlar; kültür turları, balayı turları, tüm çevre gezileri ve ekstra turlar, tatil turları, Avrupa turları, ilkbahar turları, yaz turları, kış turları, İskandinavya turları, Balkan turları gibi kategorize edilmiş tercih yelpazesi daha netleştirilmiş olmuştur.

UYGUN YURTDIŞI TATİL TURLARI

Türkiye’de siz kışı yaşarken yaz mevsimini yaşayan birçok ülke var. Neden tatilde deniz kokusunu, güneşin o sıcaklığını, doğanın en güzel doğal manzaralarını görme fırsatını, tropikal meyvelerin lezzetini tatmayı istemeyesiniz ki. Üstelik oldukça uygun fiyatlarla yapacağınız turlarla hatıralarınıza eşsiz bir tatil eklemiş olacaksınız. Yurtdışı tatil turları arasında; Bali, Pattaya, Phuket, Uzak doğu, Dubai, Maldivler gibi farklı güzelliklere sahip sıcak ülkeleri tercih edebilirisiniz. Ve bu turlar çoğunlukla 6 gece 7 gündüz seçeneği sunmaktadır. O kadar yol gitmişken tam olarak tadını çıkarma fırsatı sunulur böylece.

Neden kış turlarını seçmeyesiniz. Eşsiz yükseklik de, kayak keyfini çıkarma kış sporlarını ve kışı sevenler için uygun turlar bulunmaktadır ya da ilkbahar turları. Her bir tur için ayrı ülke ve şehir seçenekleri ile uygun fiyatlarla uygun yurtdışı turu tercih etmek mümkündür.

UYGUN YURTDIŞI LUXURY TURLARI

Yaşadığınız anın keyfini sürmek için Luxury Turları tercih etmeniz doğru bir seçenektir. Bu tur ayrıcalığı ile bir anda Samba, tango öğrenebilir ya da bir anda fil üzerinde gezintiye çıkabilirsiniz. Tatilde farklılık yaşamak istiyorsanız bu tur tam size göre.

En az 4 gece 5 gündüz seçeneği ile uzun tur süresinde 9 gece 10 gündüz şeklinde turlar düzenlenmektedir. Genellikle 6 gece 7 gündüz seçeneği tercih edilmektedir. Avustralya, Yeni Zelanda, İzlanda gibi ülkeleri gezip yeni, keşiflere çıkabilirisiniz.

 

UYGUN YURTDIŞI FİYATLARI NE DURUMDADIR

Turlar gittiğiniz yer ve zaman olarak ayrıca kaç gün kalacağınıza göre fiyat farklılığı göstermektedir elbette. Net bilgi verecek olursak; geceliği 300 Türk lirası civarında olan Yunanistan turları bulunmaktadır. Ya da Küba turları 7gece 8 gün 4 yıldızlı bir otelde 5900 Türk lirasıdır.

Turlar sayesinde yurtdışı tatili artık hayal olmaktan çıkmıştır. Üstelik uygun yurtdışı turları sayesinde çok daha makul fiyatlarla yurtdışı tatil imkanı sunmaktadır.

 

YURTDIŞI TURLARINDA DOĞRU TERCİH NASIL OLUR

Öncelikle tur firmalarının arasında ki rekabetin artmasından dolayı fiyat karşılaştırması yaparak sizin için uygun turu seçebilirisiniz. Üstelik çoğu turlar uygun yurtdışı turları olanaklarını sunmaktadır.

Sizin hayalinizde ki tatili en yakın hangi tur sağlıyorsa ve hizmet olarak hiçbir şekilde mağdur olmayacağınız turu seçmeniz önemlidir. Türkiye’de ki fiyatlara yakın hatta eş değer ücretlerle yurt dışında tatil imkanını iyi değerlendirmeniz gerekir.

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yunanistan Kültürel Özellikleri

Güney Kore'ye Vize Nasıl Alınır

Ayvalık Midilli Günübirlik Vize Nasıl Alınır